ABOUT

Hallo! Mijn naam is Marjolein, en ik ben de creatieve kracht achter Studio Bruijnvis. Mijn bedrijfsnaam is een combinatie van mijn achternaam en mijn liefde voor de oceaan en haar bijzondere wezens.

Als afgestudeerde van de Willem de Kooning academie in Rotterdam, leerde ik de kunst van het ontwerpen waarderen en besloot ik mijn vaardigheden te vergroten door goudsmeden te studeren aan de Vakschool Edelsmeden in Amsterdam. Vervolgens heb ik bij verschillende sieradenmerken gewerkt en uiteindelijk inspiratie en passie gevonden om Studio Bruijnvis te starten waarmee mijn droom werkelijkheid is geworden.

Met veel passie werk ik aan unieke stukken die stuk voor stuk met de hand en veel zorg zijn vervaardig. Veel van mijn ontwerp zijn uniek en daarom One-of-a-kind! Ik gebruik graag edelstenen, parels en andere natuurlijke elementen in mijn ontwerpen. Ze voegen een vleugje magie en elegantie toe dat niet kan worden gerepliceerd met door de mens gemaakte materialen. Dit combineer ik met veel vreugde en energie. Ik vind dat sieraden je blij moeten maken en een glimlach op je gezicht moeten toveren, en dat probeer ik in mijn ontwerpen tot uiting te laten komen. Of het nu gaat om een mooie ketting of een speels paar oorbellen, in mijn sieraden gaat alles over het vieren van het leven en het moois dat het te bieden heeft.

Ook kan je bij mij terecht voor persoonlijk gemaakte sieraden. Heb je bijvoorbeeld oud goud waar je wat nieuws van wil laten maken of heb je gewoon een speciale wens, stuur dan een mailtje naar marjolein@studiobruijnvis.nl

 

Portret