Shipping & Returns

SHIPPING

Alle sieraden van Studio Bruijnvis worden met de hand gemaakt. Dit betekent dat ik begin met het ambachtelijke proces nadat je bestelling is afgerond. Dit proces duurt meestal 2 tot 3 weken. Als het sieraad dringend nodig is, stuur dan een e-mail naar marjolein@studiobruijnvis.nl, dan laat ik weten of ik de gewenste leveringsdatum haalbaar is. 

Studio Bruijnvis biedt verzending aan binnen Nederland via DPD of PostNL. Om een veilige levering te garanderen maak ik altijd gebruik van verzednding met handtekening bij aflevering. Hiervoor breng ik €6,75 voor in rekening. Mocht je gebruik willen maken van een internationale zending, neem dan contact op via marjolein@studiobruijnvis.nl. 

Zodra jouw pakketje verzonden is, ontvang je een track&trace-code zodat je het pakketje kunt volgen. Zorg ervoor dat er iemand thuis is om het pakketje in ontvangst te nemen. 

Geef een actueel woon- werkadres op. Studio Bruijnvis kan niet verantwoordelijk worden gehouden als onjuiste gegevens worden opgegeven. Als er een onjuist verzendadres wordt opgegeven, en het artikel naar ons wordt teruggestuurd, moet je opnieuw verzendkosten betalen. Als je vragen hebt over onze verzendopties neem dan contact op via marjolein@studiobruijnvis.nl. 

 

RETURNS

Op maat gemaakte artikelen kunnen niet worden geretourneerd en de verkoop is definitief zodra het werk is geaccepteerd.

In het onwaarschijnlijke geval dat je niet helemaal tevreden bent met je Bruijnvis item, dan kan je aankoop binnen 14 dagen geretourneerd worden. Neem dan contact op via marjolein@studiobruijnvis.nl.

De terugbetaling is alleen mogelijk wanneer het product niet gedragen is en in de originele verpakking wordt teruggestuurd.

Helaas kunnen de verzendkosten en de retourkosten niet terugbetaald worden. Bij een retourzending kan dus alleen de artikelkosten worden teruggestort. 

Fabricagefouten van de sieraden worden kosteloos binnen 6 maanden na de aankoopdatum gerepareerd. Artikelen die na deze periode worden geretourneerd zullen kosten aan verbonden worden.